Audit tehnic SEO pentru site-uri web în Moldova

Comand─â serviciul
Audit tehnic SEO pentru site-uri web în Moldova

Ce este auditul SEO ?

Auditul tehnic SEO este o verificare complet─â a site-ului la capitolul tuturor erorilor tehnice posibile ╚Öi respectarea cerin╚Ťelor moderne ale motoarelor de c─âutare.

 • Erorile necorectate la timp se acumuleaz─â ╚Öi site-ul ├«ncepe s─â-╚Öi piard─â rapid pozi╚Ťia ├«n rezultatele c─âut─ârii, reduc├ónd profitul companiei din canalul de trafic organic. Reducerea vitezei de ├«nc─ârcare a site-ului duce la sc─âderea ratei de conversie. Din acest considerent, este important s─â efectua╚Ťi periodic un audit tehnic SEO a site-uluii dvs. pentru a preveni riscurile mai sus men╚Ťionate. Auditul tehnic este o etap─â esen╚Ťial─â pentru promovarea tuturor tipurilor de site-uri.
 • Analiza tehnic─â a site-ului v─â permite s─â identifica╚Ťi cauzele func╚Ťion─ârii nesatisf─âc─âtoare a site-ului precum: o sc─âdere accentuat─â a indicatorilor, lipsa de conversii, deteriorarea pozi╚Ťiilor sau chiar dispari╚Ťia din motoarele de c─âutare. Acesta este primul ╚Öi important pas pentru ├«mbun─ât─â╚Ťirea pozi╚Ťiei site-ului ├«n c─âutare. Vom preg─âti rapid un raport detaliat, precum ╚Öi solu╚Ťii specifice pentru a corecta toate erorile critice ╚Öi pentru a cre╚Öte eficien╚Ťa resursei dvs.

C├ónd ave╚Ťi nevoie de un audit tehnic?

Efectuarea regulat─â a unui audit tehnic SEO al site-ului va preveni defec╚Ťiunile critice ├«n activitatea sa ╚Öi va ├«mbun─ât─â╚Ťi indicatorii site-ului.
01.
Înainte de lansarea site-ului.
Este necesar s─â verifica╚Ťi complet site-ul la capitolul erorilor care ar putea s─â-l ├«mpiedice s─â se indexeze, s─â se afi╚Öeze corect pe toate dispozitivele ╚Öi s─â se claseze c├ót mai sus ├«n rezultatele c─âut─ârii.
02.
Schimbarea hostingului, domeniului sau CMS.
Atunci c├ónd site-urile migreaz─â de pe un hosting pe altul, deseori nu se ia ├«n considerare partea set─ârilor tehnice actuale ╚Öi importante ale site-ului, care se pierd ├«n acest proces. Este important s─â transfera╚Ťi corect toate fi╚Öierele, pluginurile ╚Öi set─ârile site-ului pentru a p─âstra c├ót mai mult din traficul de c─âutare ╚Öi performan╚Ťa site -ului.
03.
Site-ul atrage trafic, nu și conversii.
Site-ul atrage trafic, nu și conversii. Majoritatea acestor cazuri apar din cauza erorilor de natură tehnică. Cele mai frecvente motive: viteza lentă a site-ului, instabilitatea site-ului, erori în formularea mesajelor sau în crearea funnelului de conversie.
04.
Num─ârul de vizite a sc─âzut sau s-a redus la zero, brusc.
La acest lucru poate duce configurarea incorectă a fișierului robot.txt, .htaccess, server, sitemap.xml, schimbarea protocolului, schimbarea structurii, eliminarea paginilor site-ului și multe alte puncte tehnice.
05.
Clasamentul site-ului în motoarele de căutare a scăzut sau site-ul a dispărut complet din motoare.
Site-ul ar putea fi restric╚Ťionat incorect pentru indexare, fie accidental sau inten╚Ťionat. Exist─â posibilitatea ca site-ul s─â fie supus sanc╚Ťiunilor sau ├«nfluen╚Ťei unei actualiz─âri ulterioare a algoritmului sistemului de c─âutare.
06.
Pentru a verifica activitatea contractantului.
Un asemenea audit v─â va ajuta la ob╚Ťinerea unei imagini mai complete a st─ârii tehnice a resursei ╚Öi la evaluarea eficacit─â╚Ťii rezultatelor existente. Un audit independent v─â permite s─â privi╚Ťi situa╚Ťia dintr-un unghi diferit ╚Öi s─â g─âsi╚Ťi cele mai bune solu╚Ťii.

Ce verificăm în cadrul auditului?

Cercetăm site-ul într-un mod complex, analizând randamentul acestuia în motoarele de căutare.

Cum efectu─âm un audit tehnic?
 • Scanarea site-ului. Analiz─âm complet toate paginile ╚Öi fi╚Öierele site-ului pentru a identifica erorile existente. Determin─âm paginile interne cu erori, verific─âm disponibilitatea tuturor atributelor necesare, corectitudinea de a indica regulile pentru indexarea paginilor ╚Öi a altor set─âri.
 • Analiza rapoartelor. Studiem toate erorile existente ├«n panoul Google Search Console. Identific─âm probleme cu indexarea, codurile de r─âspuns ale serverului, microdate, viteza de ├«nc─ârcare a site-ului ╚Öi al╚Ťi indicatori importan╚Ťi.
 • Analiz─âm datele serviciilor. Asigur─âm mai multe analize suplimentare prin intermediul serviciilor ter╚Ťe de tip Ahrefs. Ne uit─âm la prezen╚Ťa unor erori neobi╚Önuite care nu au fost depistate ├«n etapele anterioare ale auditului.
 • Verificare vizual─â. Verific─âm corectitudinea afi╚Ö─ârii site-ului pe toate dispozitivele, redarea site-ului de c─âtre motoarele de c─âutare, adaptabilitatea aspectului ╚Öi alte elemente func╚Ťionale.
 • Verificare manual─â. Studiem fi╚Öierele de sistem SITE, configura╚Ťia HTACCESS, relevan╚Ťa ╚Öi disponibilitatea fi╚Öierelor Robots.txt ╚Öi SiteMap.xml, configuram oglinda principal─â a site-ului ╚Öi alte set─âri de baz─â ale sistemului.
 • Formarea raportului. Preg─âtim un raport detaliat cu indicarea erorilor, descrierea lor ╚Öi suger─âm solu╚Ťiile gata pentru a le elimina.
Ce rezultate ofer─â auditul tehnic

Ve╚Ťi ob╚Ťine o imagine complet─â a st─ârii tehnice a site-ului. ├Än func╚Ťie de criticitatea erorilor, implementarea ├«mbun─ât─â╚Ťirilor va avea un efect pozitiv asupra pozi╚Ťion─ârii site-ului, va cre╚Öte viteza resursei, va ajuta la reducerea ratei de refuz ╚Öi va face site-ul mai eficient. Analiza include o list─â cu o descriere a erorilor g─âsite pe site ╚Öi recomand─âri practice cu solu╚Ťii concrete.

#Costul auditului SEO

* Costul mediu al auditului tehnic de la 1000 euro

Comand─â serviciul

De ce poate depinde costul auditului SEO?

 • Dimensiune site. Cu c├ót mai mare este site-ul, cu at├ót mai mare este ╚Öi volumul de lucr─âri ale specialistului SEO, precum ╚Öi resursele dedicate proiectului.
 • Num─ârul de servicii, produse, teme ╚Öi sec╚Ťiuni de pe site.

Cât va dura?

De la 7 p├ón─â la 14 zile lucr─âtoare. ├Än func╚Ťie de subiectul ╚Öi volumul site-ului.

Avantajele colabor─ârii cu noi

Am efectuat peste 248 de audituri

Nu gener─âm rapoarte automate.
Nu gener─âm rapoarte automate.
Prezen╚Ťa tuturor erorilor este verificat─â manual de un specialist folosind softuri speciale ╚Öi sisteme de analiz─â.
V─â atragem aten╚Ťia doar asupra problemelor tehnice urgente.
V─â atragem aten╚Ťia doar asupra problemelor tehnice urgente.
Recomand─âm doar ├«mbun─ât─â╚Ťiri tehnice relevante ├«n prezent, f─âr─â a specifica sute de ÔÇ×eroriÔÇŁ mai pu╚Ťin urgente.
Oferim specifica╚Ťii tehnice preg─âtite.
Oferim specifica╚Ťii tehnice preg─âtite.
Ob╚Ťine╚Ťi un raport detaliat care poate fi preluat de programator pentru efectuarea schimb─ârilor ╚Öi nu doar o list─â simpl─â cu erori descoperite.
Consultan╚Ť─â privind implementarea m─âsurilor de modernizare.
Consultan╚Ť─â privind implementarea m─âsurilor de modernizare.
├Än cazul ├«n care angaja╚Ťii dvs. au nevoie de asisten╚Ť─â la etapa implement─ârii tehnice, oferim consultan╚Ť─â privind punerea ├«n aplica╚Ťie a m─âsurilor de modernizare.
Verificarea corectitudinii modific─ârilor efectuate.
Verificarea corectitudinii modific─ârilor efectuate.
Dup─â implementarea tuturor specifica╚Ťiilor tehnice necesare, verific─âm corectitudinea implement─ârii modific─ârilor.
Chat personal de Telegram pentru comunicare.
Chat personal de Telegram pentru comunicare.
R─âm├ónem mereu ├«n leg─âtur─â cu clien╚Ťii no╚Ötri ╚Öi suntem gata s─â oferim feedback rapid pentru a rezolva probleme urgente.

Zburăm împreună în TOP?

Suntem bucuroși să vă ajutăm!

Aplica╚Ťie pentru un audit SEO complet  thx

  Cererea dvs. a fost trimis─â cu succes

  În curând, unul dintre managerii noștri vă va contacta pentru a clarifica detaliile