Audit tehnic SEO pentru site-uri web în Moldova

Comandați serviciu

Ce este auditul SEO ?

Auditul tehnic SEO este o verificare completă a site-ului la capitolul tuturor erorilor tehnice posibile și respectarea cerințelor moderne ale motoarelor de căutare.

Erorile necorectate la timp se acumulează și site-ul începe să-și piardă rapid poziția în rezultatele căutării, reducând profitul companiei din canalul de trafic organic. Reducerea vitezei de încărcare a site-ului duce la scăderea ratei de conversie. Din acest considerent, este important să efectuați periodic un audit tehnic SEO a site-uluii dvs. pentru a preveni riscurile mai sus menționate. Auditul tehnic este o etapă esențială pentru promovarea tuturor tipurilor de site-uri.

Analiza tehnică a site-ului vă permite să identificați cauzele funcționării nesatisfăcătoare a site-ului precum: o scădere accentuată a indicatorilor, lipsa de conversii, deteriorarea pozițiilor sau chiar dispariția din motoarele de căutare. Acesta este primul și important pas pentru îmbunătățirea poziției site-ului în căutare. Vom pregăti rapid un raport detaliat, precum și soluții specifice pentru a corecta toate erorile critice și pentru a crește eficiența resursei dvs.

Când aveți nevoie de un audit tehnic?
Efectuarea regulată a unui audit tehnic SEO al site-ului va preveni defecțiunile critice în activitatea sa și va îmbunătăți indicatorii site-ului.
01. Înainte de lansarea site-ului.
Este necesar să verificați complet site-ul la capitolul erorilor care ar putea să-l împiedice să se indexeze, să se afișeze corect pe toate dispozitivele și să se claseze cât mai sus în rezultatele căutării.
02. Schimbarea hostingului, domeniului sau CMS.
Atunci când site-urile migrează de pe un hosting pe altul, deseori nu se ia în considerare partea setărilor tehnice actuale și importante ale site-ului, care se pierd în acest proces. Este important să transferați corect toate fișierele, pluginurile și setările site-ului pentru a păstra cât mai mult din traficul de căutare și performanța site -ului.
03. Site-ul atrage trafic, nu și conversii.
Majoritatea acestor cazuri apar din cauza erorilor de natură tehnică. Cele mai frecvente motive: viteza lentă a site-ului, instabilitatea site-ului, erori în formularea mesajelor sau în crearea funnelului de conversie.
04. Numărul de vizite a scăzut sau s-a redus la zero, brusc.
La acest lucru poate duce configurarea incorectă a fișierului robot.txt, .htaccess, server, sitemap.xml, schimbarea protocolului, schimbarea structurii, eliminarea paginilor site-ului și multe alte puncte tehnice.
05.Clasamentul site-ului în motoarele de căutare a scăzut sau site-ul a dispărut complet din motoare.
Site-ul ar putea fi restricționat incorect pentru indexare, fie accidental sau intenționat. Există posibilitatea ca site-ul să fie supus sancțiunilor sau înfluenței unei actualizări ulterioare a algoritmului sistemului de căutare.
06. Pentru a verifica activitatea contractantului.
Un asemenea audit vă va ajuta la obținerea unei imagini mai complete a stării tehnice a resursei și la evaluarea eficacității rezultatelor existente. Un audit independent vă permite să priviți situația dintr-un unghi diferit și să găsiți cele mai bune soluții.

Ce verificăm în cadrul auditului?

Cercetăm site-ul într-un mod complex, analizând randamentul acestuia în motoarele de căutare.

Cum efectuăm un audit tehnic
 • Scanarea site-ului. Analizăm complet toate paginile și fișierele site-ului pentru a identifica erorile existente. Determinăm paginile interne cu erori, verificăm disponibilitatea tuturor atributelor necesare, corectitudinea de a indica regulile pentru indexarea paginilor și a altor setări.

 • Analiza rapoartelor. Studiem toate erorile existente în panoul Google Search Console. Identificăm probleme cu indexarea, codurile de răspuns ale serverului, microdate, viteza de încărcare a site-ului și alți indicatori importanți.

 • Analizăm datele serviciilor. Asigurăm mai multe analize suplimentare prin intermediul serviciilor terțe de tip Ahrefs. Ne uităm la prezența unor erori neobișnuite care nu au fost depistate în etapele anterioare ale auditului.

 • Verificare vizuală. Verificăm corectitudinea afișării site-ului pe toate dispozitivele, redarea site-ului de către motoarele de căutare, adaptabilitatea aspectului și alte elemente funcționale.

 • Verificare manuală. Studiem fișierele de sistem SITE, configurația HTACCESS, relevanța și disponibilitatea fișierelor Robots.txt și SiteMap.xml, configuram oglinda principală a site-ului și alte setări de bază ale sistemului.

 • Formarea raportului. Pregătim un raport detaliat cu indicarea erorilor, descrierea lor și sugerăm soluțiile gata pentru a le elimina.

Ce rezultate oferă auditul tehnic

Veți obține o imagine completă a stării tehnice a site-ului. În funcție de criticitatea erorilor, implementarea îmbunătățirilor va avea un efect pozitiv asupra poziționării site-ului, va crește viteza resursei, va ajuta la reducerea ratei de refuz și va face site-ul mai eficient. Analiza include o listă cu o descriere a erorilor găsite pe site și recomandări practice cu soluții concrete.

Costul auditului SEO

De la 800 euro

De ce poate depinde costul auditului SEO?
 • Dimensiune site. Cu cât mai mare este site-ul, cu atât mai mare este și volumul de lucrări ale specialistului SEO, precum și resursele dedicate proiectului.
 • Numărul de servicii, produse, teme și secțiuni de pe site.

Cât va dura?

De la 7 până la 14 zile lucrătoare.

În funcție de subiectul și volumul site-ului.

Avantajele colaborării cu noi

Am efectuat peste 248 de audituri

 • Nu generăm rapoarte automate.Prezența tuturor erorilor este verificată manual de un specialist folosind softuri speciale și sisteme de analiză.

 • Vă atragem atenția doar asupra problemelor tehnice urgente. Recomandăm doar îmbunătățiri tehnice relevante în prezent, fără a specifica sute de „erori” mai puțin urgente.

 • Oferim specificații tehnice pregătite. Obțineți un raport detaliat care poate fi preluat de programator pentru efectuarea schimbărilor și nu doar o listă simplă cu erori descoperite.

 • Consultanță privind implementarea măsurilor de modernizare. În cazul în care angajații dvs. au nevoie de asistență la etapa implementării tehnice, oferim consultanță privind punerea în aplicație a măsurilor de modernizare.

 • Verificarea corectitudinii modificărilor efectuate. După implementarea tuturor specificațiilor tehnice necesare, verificăm corectitudinea implementării modificărilor.

 • Chat personal de Telegram pentru comunicare. Rămânem mereu în legătură cu clienții noștri și suntem gata să oferim feedback rapid pentru a rezolva probleme urgente.

Sunteți gata să identificați problemele site-ului și să-i îmbunătățiți clasarea în motoarele de căutare?
Suntem mereu deschiși să primim noi provocări și să căutăm modalități de a le rezolva. Astfel ne perfecționăm și oferim rezultate vizibile clienților noștri. Prin urmare, vom fi bucuroşi să vă ajutăm!
Trimiteți cerere
arrow
RocketSEO
str.Oituz 15 2001 Chisinau
+373(689)09001, welcome@rocketseo.md