Politica de confidențialitate

I. Nota legală

ACEASTĂ NOTIFICARE PUBLICĂ ESTE PLASATĂ CA ANEXĂ PE LÂNGĂ CELELALTE AVIZE OFICIALE ȘI CERERI DE RESPONSABILITATE PE SITE-UL https://rocketseo.md/ SAU INCLUSE ÎN LISTA DOCUMETELOR EXPUSE PE SITE. COMPANIA RocketSEO SRL ÎŞI REZERVĂ DREPTUL DE A FACE ORICE MODIFICARE ÎN TEXTUL DAT, FĂRĂ NOTIFICAREA PREALABILĂ A VIZITATORILOR ACESTUI SITE.

Informaţia de pe site-ul https://rocketseo.md/ este protejată prin legea drepturilor de autor.

Compania RocketSEO SRL oferă dreptul vizitatorilor site-lui de a folosi materialele publicate în orice scopuri personale şi necomerciale. Cu excepţia situaţiilor specificate, reproducerea (copierea) oricăror materiale de pe site este imposibilă fără acordul în formă scrisă din partea companiei RocketSEO SRL.

III. Drepturile de licenţiere

Informația publicată pe site-ul https://rocketseo.md/, nu poate fi interpretată ca acordarea de drepturi de licenţă asupra proprietăţii intelectuale, ce aparţine companiei RocketSEO sau persoanelor terţe.

IV. Conţinutul materialelor

Compania RocketSEO SRL a întreprins toate măsurile rezonabile pentru a asigura acurateţea şi relevanţa a informaţiei plasate pe site-ul dat, dar precizia şi completitudinea nu pot fi garantate. Compania RocketSEO SRL îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul materialelor de pe acest site în orice moment la discreția sa.

Produsele sau serviciile, care nu sunt direct legate de compania RocketSEO SRL, sunt menţionate doar în scopuri informaţionale. Toată informaţia despre RocketSEO SRL şi părţile terţe de pe acest site este prezentată în forma în care există la dispoziţia companiei RocketSEO SRL.

TOATE MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT PUBLICATE EXCLUSIV ÎN SCOPURI INFORMAŢIONALE ŞI NU POATE SERVI DREPT BAZĂ PENTRU A LUA CAREVA DECIZII DE INVESTIŢII. INFORMAȚIA PUBLICATĂ PE SITE INCLUDE PROGNOZE, AȘTEPTĂRI ȘI EVALUAREA INDICATORILOR FINANCIARI AL ACTIVITĂȚII COMPANIEI RocketSEO SRL, CARE SUNT "INDICATIVI", ȘI ÎN ACEASTĂ FORMĂ NU POT SERVI ÎN ORICE ALTE SCOPURI. ÎN SPECIAL, sursa de informaţie financiară, dacă nu este specificat altfel, este Sistemul de Evidenţă Managerială a companiei RocketSEO SRL; Astfel de informaţie este neauditată și poate include sau nu include date aproximative şi estimări. ORICE utilizator a site-ului este de acord că RocketSEO SRL NU ESTE RESPONSABIL PENTRU VERIDICITATEA SAU EXACTITATEA integralitatea datelor prezentate.

Unele materiale de pe acest site după natura şi conţinutul său sunt prognozabile şi prin urmare, poartă în sine riscuri semnificative şi incertitudini. Vizitatorul site-ului ar trebui să aibă în vedere, că astfel de prognoze sunt preliminare şi evenimentele reale şi circumstanţele pot semnificativ diferi în urma influenţării diverşilor factori, inclusiv:

  • dependenţa de furnizori în aplicarea şi promovarea noilor produse;
  • concurenţa de preţuri, concurenţa din partea jucătorilor noi şi existenţi pe piaţă sau vânzătorilor specializaţi;
  • schimbări în politica economică, legislaţiei şi bazei normativ-legislative;
  • schimbului cursului valutar sau condiţiilor de piaţă;
  • imposibilitatea de a atrage investiţii sau resurse creditare la condiţii accesibile.

Orice desfăşurare a evenimentelor, în legătură cu posibilitatea/imposibilitatea folosirii resurselor site-ului dat, precum şi în legătură cu utilizarea de terţe părți a materialelor și documentelor publicate pe site (inclusiv informaţii, apariţia pe site a cărora s-a întâmplat nu din iniţiativa companiei), compania RocketSEO SRL nu poartă răspundere pentru orice daune directe, indirecte, întâmplătoare sau concomitente, în special, daune pentru şansele ratate, pierderi de profit, creşterea cheltuielilor, pierderea informaţii, etc.

V. Politică de confidenţialitate

Informaţia despre vizitatorii site-ului (adresa IP, numele domenului, tipul browserului şi sistemul de operare, data şi ora vizitei, etc.) se colectează şi se păstrează în scopul evidenţii statisticii vizitărilor. Această informaţie este publică, astfel compania RocketSEO SRL nu poartă răspundere pentru divulgarea acesteia. Informaţia personală despre vizitatorii acestui site (nume, prenumele, adresa, e-mail, etc) nu se colectează şi nu se păstrează fără acordul utilizatorului.

Link-urile către alte site-uri (externe) sunt plasate pe acest site, gratuit. Informaţia de pe aceste site-uri nu este continuarea sau supliment la materiale companiei RocketSEO SRL.

VII. Legislaţia în vigoare

Susţinerea acestui site are loc din oficiul companiei RocketSEO SRL, situat în or.Chișinău, Republica Moldova. Toate întrebările legate de accesul utilizatorilor la site şi folosirea informaţiei afişate, se reglementează de legislaţia în vigoare al Republicii Moldova. Orice litigii cu privire la utilizarea site-ului, trebui să fie examinate în instanţa de judecată competentă.

arrow
RocketSEO
str.Oituz 15 2001 Chisinau
+373(689)09001, welcome@rocketseo.md